Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Veld is aangepast.
Leopold 1-laan 98 , 8000 Brugge
050 31 61 05
Het artikel is toegevoegd aan uw winkelmandje
Over slagerij Maertens
Vers kwaliteitsvlees en ambachtelijke charcuterie

Naast ons rundsvlees van eigen kweek en een heerlijk en eerlijk aanbod van varken, gevogelte, lam en seizoenswild, verzorgt slagerij Maertens ook een ambachtelijk assortiment fijne vleeswaren en huisbereide charcuterie. In ons aanbod staan steeds kwaliteit, authentieke smaak en variatie voorop.

Naast het standaardassortiment helpen wij u ook graag verder met schotels voor barbecue, fondue, gourmet of teppanyaki, en pan- of ovenklare gerechten. Bij al onze producten streven we naar vers, betaalbaar, heerlijk en eerlijk, en houden we vitamientjes en gezondheid in het achterhoofd.

Zo werken we steeds met minder room, suiker en zout, maken we meer en meer salades met yoghurtdressings in plaats van gewone vinaigrettes of mayonaise, en zoeken we altijd naar een paar gerechten met meer groenten, minder saus en minder vet.

Elke dag feest met onze heerlijke traiteurgerechten

Slagerij Maertens schuift graag mee aan uw feesttafel! Dit doen we met een ruim traiteuraanbod van aperitiefhapjes, minibroodjes, koude schotels, gourmetschotels, een feestelijk stukje vlees en zoveel meer. Hierin bent u niet beperkt tot vleesgerechten, ook vis of vegetarisch staan geregeld op onze menu.

In onze keuken en atelier werken we nog steeds met familierecepten van bij de start van slagerij Maertens door Luc en Liliane. U zal ongetwijfeld deze authentieke smaak in onze gerechten herkennen.

Toch hechten we veel belang aan gezondheid en gaan we zoveel mogelijk voor een grote variatie aan verse groenten, en kiezen we voor lichtere bereidingen met minder room, vet en zout. En dit zonder smaakverlies!

Verse vleeswaren en gerechten online kopen

Via onze webshop kunt u een uitgebreid aanbod uit onze winkel online bestellen. Hier wordt ook vermeld hoeveel dagen u vooraf dient te bestellen.

Bij het afhalen in onze winkel kan u rekenen op onze huiselijke service. We helpen u graag verder als u nog tips wilt voor het opwarmen, koken of bakken.

Wenst u vlees in grote hoeveelheden op voorhand aan te kopen? Dat kan met onze colli’s, die u zowel in onze winkel als online kan bestellen.

Online besteld? Dan geniet u per schijf van € 150 een exclusieve online klantenkorting van 3% op uw volgende online bestelling.

Contacteer ons

Hebt u vragen over ons vers vlees, charcuterie of traiteurgerechten? Aarzel niet om ons te contacteren!