Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Veld is aangepast.
Leopold 1-laan 98 , 8000 Brugge
050 31 61 05
Het artikel is toegevoegd aan uw winkelmandje
Onze hoeves
Rundsvlees van eigen kweek

Op onze hoeves, gelegen in de Zuienkerkse polders, worden sinds 1990 met veel zorg en liefde voor het vak runderen gekweekt. Wij kozen bewust voor het kweken van het Franse ras Blonde d’Aquitaine, dat vlees van topkwaliteit levert.

 

Bijna alle dieren worden er op natuurlijke wijze geboren en grazen in hechte kuddes op de omliggende weiden. Ook het voer wordt op de hoeves verbouwd en aangevuld met poldergranen rijk aan omega 3 en omega 9 voor beter en gezonder vlees.

 

De dieren beschikken over ruime stallingen met voldoende licht, loop- en ligruimte. Ze hebben steeds de mogelijkheid tot onderling contact en de band tussen moederdier en kalf wordt zolang mogelijk behouden.

 

Het hele kweekproces van deze prachtige runderen is in eigen handen en het welzijn van de dieren is onze prioriteit. Gelukkige en gezonde dieren zorgen namelijk voor kwaliteitsvol en smakelijk vlees op uw bord.

Heerlijk en eerlijk rundsvlees

Wij geven het toe: we zijn gebeten door onze stiel. En dat van het eerste graantje tot het uiteindelijk stukje biefstuk op uw bord. Begrippen als “korte keten” en “ik koop lokaal” liggen ons dan ook nauw aan het hart.

 

Een product van het begin tot einde in de hand hebben en bijsturen, kan niet anders dan leiden tot een verkoop met trots, passie en goesting. Enkel waar het hart van vol is, daar loopt de mond van over!

 

Heerlijk rundsvlees. Dat garanderen we, doordat alle runderen van onze hoeves komen en we alles zelf en ambachtelijk verder verwerken in eigen atelier. Onze Blonde d’Aquitaine koeien zijn dieren met een pittig karakter. En dat proeft u aan het vlees! Hun vlees is mals, fijndradig en heel smaakvol.

 

Eerlijk rundsvlees. Dat beloven we, omdat we de dieren met hart en ziel opkweken op onze eigen hoeves. Het is onze ware passie en ontspanning om deze blondes te verzorgen en te zorgen voor een heerlijk stukje vlees op uw bord.